Algemene informatie

Waarom deelnemen aan IPON 2024?

Waarom deelnemen?

  • IPON is de ontmoetingsplaats voor het onderwijs, leveranciers van ICT-oplossingen, (educatieve) uitgevers, onderwijsorganisaties en zo veel meer.
  • Het interactieve programma van IPON 2024 omvangt vele presentaties, demonstraties, workshops, seminars en congressen. Gericht op schoolvakken en het curriculum.
  • U heeft direct en gericht contact met uw doelgroep, waarbij werkelijke interactie wordt gerealiseerd.
  • IPON wordt ondersteunt door verschillende onderwijsnetwerken, organisaties en instanties. Zij leveren ook deze editie weer een bijdrage aan de de inhoud van het congres.
  • De publiciteitscampagne brengt IPON 2024 onder de aandacht bij duizenden potentiële bezoekers/beslissers/afnemers.
  • IPON verwacht ruim 8.000 bezoekers verdeeld over 2 dagen.
  • U positioneert uw organisatie als belangrijke partij in de markt en bevordert de toegankelijkheid van uw product en/of dienst.

Participatie

Om uw doelgroep effectief te bereiken, kunt u op verschillende manieren deelnemen aan IPON 2024. U kunt kiezen voor een stand op de beursvloer, adverteren in IPON Magazine, de IPON beursgids en of het onderwijsplatform IPON.nl   Wij bieden crossmediale pakketten aan, voor, tijdens en na de beurs. Ook kunt u kiezen voor deelname aan het congres- en seminarprogramma en overige interactieve onderdelen. Een combinatie van de verschillende mogelijkheden levert u een optimale exposure op.

Congres en seminars

Tijdens het IPON congres- en seminarprogramma worden de meest innovatieve items en onderwerpen belicht. De programma commissie is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de neutraliteit van de onderwerpen. Het congres- en seminarprogramma zijn voor de bezoeker gratis toegankelijk.

Tijdens de workshops en in de testlabs krijgt u de mogelijkheid uw kennis en expertise van producten en oplossingen te demonstreren. Op een overtuigende manier komt u direct in contact met de bezoeker en heeft u de gelegenheid aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Door bezoekers praktijkervaring te laten opdoen met uw product, overtuigt u ze op een zeer doeltreffende manier.

IPON Awards

Met behulp van de IPON Awards worden ICT-bedrijven die zich richten op het onderwijs, bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit, onderscheidt van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren.

Beursinformatie

Data:
Woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024

Openingstijden IPON 2024 voor bezoekers:
Woensdag 28 februari van 09.30-17.00 uur.
Donderdag 29 februari van 09.30-17.00 uur.

Plaats:
Jaarbeurs Utrecht hal 3 & 4 

Opbouwtijden:
– Opbouw standaard uniforme houtbouw
Dinsdag 27 februari van 12.00 tot 20.00 uur.
– Opbouw eigen standbouw
Maandag 26 februari  van 14.00 tot 22.00 uur.
Dinsdag 27 februari van 08.00 tot 20.00 uur.

Dinsdag 27 februari om 20.00 dient uw stand gereed te zijn!

Afbouwtijden:
Donderdag 28 februari, na afloop van de beurs om 17.00 uur tot 20.00 uur.

Vrijdag 1 maart van 09.00 – 15.00 uur.