Leermiddelen beurs

Leermiddelen beurs 2024

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Ondertussen ontwikkelen deze leermiddelen zich zo snel en schieten er constant nieuwe innovatieve producten uit de grond. Daarom heeft IPON 2024 een aparte sectie ingericht om deze diensten en producten tentoon te stellen. Op de Digitale Leermiddelen Beurs  staan de ontwikkelingen op het gebied van (digitale) (open) leermiddelen, de producten en dienstverlening centraal. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn gepersonaliseerd leren, learning analytics, toetsen (en de relatie met lesgeven en leermiddelen), ouderbetrokkenheid en ontwikkeling van jongeren.

Programma

Het IPON 2024 programma bevat een mix van onderwerpen, die actueel zijn binnen het PO, VO en MBO. Specifiek voor de digitale leermiddelen zijn er meerdere sessies ingepland die aansprekend zijn voor verschillende functieniveaus op scholen. De workshops en presentaties die gericht zijn op digitale leermiddelen zullen verzorgt worden door alle prominente en innovatieve partijen die Nederland rijk is. Bezoek deze sessies tijdens IPON 2024 om de voordelen van deze leermiddelen te leren kennen, ze in te leren zetten en te ontdekken welke problemen ze kunnen oplossen.

Voor wie?

De IPON Leermiddelenbeurs 2024 richt zich op leerkrachten/docenten in het PO, VO en MBO en schoolleiders & managers, die zich bezighouden met selectie/keuze van leermiddelen of het opstellen van leermiddelenbeleid.