PROGRAMMA – ALGEMEEN

PROGRAMMA IPON 2024

Klik hier om het IPON 2024 tijdschema te bekijken

TOEKOMSTGERICHT ONDERWIJS

De programmacommissie van IPON 2024 zal het thema  “toekomstgericht onderwijs” zoveel mogelijk laten terugkomen binnen IPON 2024. Het brede en uitgebreide congresprogramma, de verschillende open leerpleinen, de Kennis Arena, de Leermiddelenbeurs, Gewoon Speciaal, Mediawijsheid, Onderwijs & Techniek en de Klas voor de Toekomst zullen daar met grote mate aan gaan bijdragen. Tegelijkertijd hebben we natuurlijk ook alle aandacht voor de nieuwste  (adaptieve) leermiddelen en methodes, hardware en software, learning analytics, kunstmatige intelligentie, eduapps, werken in de cloud, gamification, mentale gezondheid,  tablet-onderwijs en andere vormen van onderwijsinnovatie en toepassingen.

Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Het programma van IPON 2024 komt dan ook tot stand door en voor onderwijs zelf.

CERTIFICAAT PROFESSIONALISERING EN BEKWAAMHEIDSONDERHOUD

IPON draagt direct bij aan jouw professionalisering. Door de beurs bij te wonen blijf je bij de tijd en ontdek je de nieuwste onderwijs- en ICT-innovaties. Tijdens het bezoek aan de IPON kun je bij de informatiebalie je certificaat afhalen.