Deelname mogelijkheden

Word partner van dé vakbeurs voor onderwijsinnovatie & ICT!

Op 28 & 29 februari 2024 is IPON, het platform voor onderwijsinnovatie & ICT weer terug met een nieuwe editie. IPON is al 12 edities een autoriteit op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT.

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Tijdens IPON 2024 komen er verschillende thema’s aan bod: blended learning, AR/VR, hybride lesvormen, nieuwe leermiddelen, facilitair en hard- en software.

De opzet van IPON is gericht op interactiviteit. Een fysieke ontmoetingsplaats voor beslissers uit het onderwijs en toeleveranciers. Naast de beursvloer worden ICT-coördinatoren, directies, managers, docenten en leerkrachten geïnspireerd en geënthousiasmeerd door een breed congresprogramma met onderwerpen dat hen leert om ICT op een zinvolle manier in te zetten in het onderwijs.

IPON 2024 biedt zijn partners tal van mogelijkheden om zichtbaar te creëren binnen de doelgroep van IPON. Vul het onderstaand formulier in en u ontvangt z.s.m. van ons de participatie & promotie mogelijkheden van IPON 2024.

Wilt u direct advies over uw deelname? Neem dan contact op met Marc Post via: mpost@reshift.nl

Informatieformulier IPON 2024 - 28 & 29 februari 2024