Voor wie is de beurs ?

Onderwijsinnovatie & Professionalisering

Het gevarieerde aanbod in lezingen en leveranciers maakt de IPON vakbeurs interessant voor iedere onderwijsprofessional of specialist werkzaam in het PO, VO, SO en MBO. Ontdek hier wat een bezoek aan de IPON jou kan opleveren.

Hoe groot je organisatie of je digitale ambitie ook is

Vind de oplossingen voor jou als onderwijsprofessional

De vakbeurs IPON is al meer dan 14 jaar hét event op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Het helpt het onderwijs met het vinden van informatie, inspiratie, netwerk en nieuwe partners die nodig zijn voor een toekomstbestendig onderwijs. Wij zijn er om onderwijs te ondersteunen om hun ambities waar te maken. Dat doen we op 28 & 29 februari 2024 tijdens de 12de editie van de IPON.

Toekomstbestendig onderwijs begint bij jezelf

Professionalisering

Onderwijsinnovatie met behulp van een nieuwe aanpak of technologie. Daar staan we voor, o.a. met nieuwe leermiddelen, analytic learning, devices in de klas, artificial Intelligence of virtual reality. De docent van nu staat voor vele nieuwe uitdagingen: Wat is er nieuw? Hoe blijf ik bij? Hoe gaat onze school om met mediawijsheid of privacy?

Kortom: het is belangrijk dat je als onderwijsprofessional op de hoogte blijft. Tijdens IPON 2024 leer je van je collega’s en luister je naar praktische en succesvolle cases van andere scholen of professionele dienstverleners.

image
image
Wil jij verder bouwen, ontwikkelen en vernieuwen?

Schoolleiders

Kent jouw school uitdagingen op het gebied van digitaal onderwijs, infrastructuur, tooling en/of beleid en ben jij op zoek als schoolleider naar nieuwe manieren om deze ontwikkelingen en uitdagingen het hoofd te kunnen bieden? Je bent zeker niet de enige.

Tijdens de IPON vakbeurs vind je, de juiste tools en  expertise om door te kunnen bouwen, te ontwikkelen en te vernieuwen. Door samen te werken kun je jouw team en het onderwijs écht versterken. 

Ook voor de onderwijsprofessionals van de toekomst

Studenten:
Create your own future

De theorie en eerste praktijkervaring hebben je handvatten gegeven om aan de slag te gaan als docent. Maar de recente digitale transformatie brengt nieuwe, frisse en geavanceerde onderwijsinstrumenten, leermethoden en benaderingen met zich mee, evenals valkuilen, uitdagingen en dilemma’s. Dit brengt ons tot de vraag: Hoe kun jij straks als toekomstig onderwijsprofessional leerlingen voorbereiden op het leren, leven en/of werken in een digitale wereld?

IPON helpt jou om in slechts één of 2 dagen een compleet overzicht te krijgen van  dienstverleningen, tools en toepassingen die het jou straks in je rol als manager, ICT coördinator en/of docent makkelijk zou kunnen maken. 

image

Wat je ambities ook zijn, hierom bezoek jij de IPON

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de IPON ? Anita staat voor je klaar!

Anita de Jonge
Event Manager
adejonge@reshift.nl
+31(0)235430000