Tamar Neter

Tamar Neter, dè spreker die je moeiteloos enthousiast maakt over het belang van ‘Socializing through Technology’. Met haar robots onder de arm, laat ze het onderwijs en bedrijfsleven kennismaken met hoe ze de werelden van de 21st  Century Skills en techniek weet te combineren. Tamar frist, met haar energieke verschijning, elk event, congres of symposium op! Naast een bevlogen keynote over onderwijsinnovatie en sociaal ondernemen, kun je ook zelf ervaren hoe simpel het is om te ‘communiceren’ met robots.

Het Financieel Dagblad omschrijft Tamar als ‘technische leek wordt rijzende ster onder de techvrouwen’, en ja een leek was ze zeker! Maar dit is exact wat we met de Robot Playground van RobotWise willen laten ervaren; iedereen kan leren programmeren. Technologie gaat niet om ingewikkelde talen en codes, maar vraagt om probleemoplossend- en analytisch vermogen, creativiteit, kritisch denken en communicatie. Tamar dacht: “Laat ik bij kinderen en het onderwijs beginnen en zo de markt in beweging krijgen.”

Nieuwsgierig om in jouw klas of met jouw collega’s aan de slag te gaan op de Robot Playground? Neemt contact op met RobotWise.

Geïnspireerd? Kom naar onze sessies (theater 4 en 9) en bezoek onze stand (D33), maak gebruik van onze beursaanbieding en schrijf je in voor de ‘workshop ervaringsgericht onderwijs met robots’ of ‘workshop creatief aan de slag met executieve functies’.