Onderwijsportaal VanVolta legt als het ware een schil over de software waarvan uw school reeds gebruikmaakt en voegt de communicatie daaraan toe. Uw school heeft daarmee voor leerlingen, ouders en medewerkers één dashboard met alle informatie en communicatie van uw school. Kijk voor een demo op https://youtu.be/Bfgxqt5w0Sw

 

Met Schoolbetalingen VanVolta bieden wij uw school niet alleen de mogelijkheid om de vrijwillige ouderbijdrage en bijvoorbeeld schoolreisjes te factureren. Met deze module kunt u ook excursies organiseren, deelnemers uitnodigen/informeren en budgetten bewaken. Alle betalingen worden uitgewisseld met de financiële software van uw school. De kracht van Schoolbetalingen VanVolta is eenvoud, overzicht en betrouwbaarheid.

 

Met Inschrijvingen VanVolta kunnen leerlingen van groep 8 zich door middel van een digitaal inschrijfformulier, AVG proof en met digitale handtekening, aanmelden bij uw school. De aanmeldingen kunnen vervolgens eenvoudig worden ingelezen in uw leerlingenadministratie.

 

VanVolta, dé partner voor PO, VO en MBO

www.onderwijsportalen.nl; IPON stand A033