LENOVO
Ons verhaal begon 35 dertig jaar geleden met een team van elf engineers in China. Tegenwoordig zijn we een diverse groep vooruitstrevende denkers en vernieuwers in meer dan 160 landen, waarbij we technologie continu vernieuwen om de wereld interessanter te maken en complexe uitdagingen op te lossen.

Bij Lenovo zetten we ons in om verandering teweeg te brengen in de ervaring van onze klanten met technologie en de interactie met de wereld om ons heen. We noemen dit intelligente transformatie. Wij geven de aanzet voor wat er allemaal mogelijk is met technologie in de vorm van Augmented Intelligence, waarmee de menselijke capaciteiten kunnen worden verbeterd en bevorderd.

LENOVO IS DE BELANGRIJKSTE AANBIEDER VAN ONDERWIJSTECHNOLOGIE TER WERELD

Lenovo begrijpt de uitdagingen waar scholen mee te maken hebben bij de transformatie van onderwijs naar de nieuwste lesmethodes terwijl ze kosten moeten beheersen en efficiëntie en veiligheid centraal moeten staan.

Onze educatie-oplossingen stellen ICT-coördinatoren en schoolleiders, net als u, in staat om digitale innovatie te leiden door speciaal voor het onderwijs gebouwde oplossingen.

Dat doen we met:
– Veilige infrastructuur
– Robuuste en betrouwbare toestellen
– Uitgebreide training over het nieuwste klaslokaalbeheer en educatieve hulpmiddelen