Wanneer je lesgeeft in programmeren, breng je de leerlingen ook bij hoe ze hun creatieve en probleemoplossende vermogen kunnen aanspreken: allemaal vaardigheden die iedere leerling in de toekomst nodig heeft. Met het lesprogramma Iedereen kan programmeren van Apple ontdekken leerlingen de wereld van het programmeren aan de hand van interactieve puzzels, leuke figuren en activiteiten voor tijdens en na de les. Vanaf de eerste les programmeren leerlingen in Swift, de programmeertaal waarmee professionele programmeurs veelzijdige apps bouwen.
Iedereen kan programmeren is een set gratis informatiebronnen rondom de Swift Playgrounds-app die leerlingen uitdaagt om te programmeren en met echte code echte uitdagingen op te lossen.
In deze sessie geven we een overzicht van de gratis handleidingen voor leerlingen en leerlingen, maak je kennis met de materialen voor Swift Coding Club-materiaal (ideaal voor na-schoolse activiteiten). En er is nog veel meer en ook dat gaan we je in deze sessie laten zien.

Location: 
  • Theater 7 Apple Education
Date: 28 February,2024 Time: 10:45 am - 11:15 am Apple Authorised Education Specialist