Bij ROC Friese Poort ondersteunt het team FP-Design de gehele organisatie bij alles rondom digitale onderwijsinnovatie en blended learning. Samen met docenten vormen we een visie op innovatie, halen we wensen en behoeftes op en ondersteunen we met training en scholing. Daarnaast ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we samen met onderwijsteams blended learning modules op ons eigen platform, FP-C@mpus.

We werken vanuit een gemeenschappelijke visie op blended learning, met een focus op flexibel onderwijs. Maar we forceren digitale ontwikkelingen niet. We laten het goede zichzelf bewijzen, en laten de expertise bij de docent. Met de inzet op meer flexibel onderwijs, en de digitaliseringsslag die daarbij nodig is, wordt iedereen wel geacht om mee te doen. Alleen hoe en wanneer dat zijn uitwerking vindt, verschilt per domein, vestiging en team. FP-Design zorgt er daarbij voor dat een vraag of wens een praktische uitvoering krijgt, die past binnen de visie.

Het draagvlak en de vraag groeien vanzelf, naarmate er meer nieuwe digitale en blended producten en mogelijkheden komen. Docenten en teams kijken bij elkaar en denken: daar heb ik wat aan, zo’n blended module wil ik ook.

  • MBO
Location:  Date: Time: -