• 4 October 2023

Het IPON-team is verheugd om de nieuwste toevoegingen aan onze groeiende familie van kennispartners aan te kondigen. Met een sterke focus op onderwijsinnovatie en ICT, hebben we de European EdTech Alliance (EEA), Dutch Edtech, en de Dutch Games Association (DGA) verwelkomd als waardevolle bijdragers aan ons platform en evenement.

De European EdTech Alliance (EEA) is een pan-Europees initiatief dat zich richt op het bevorderen van technologie in het onderwijs. Hun inzet voor de ontwikkeling van innovatieve onderwijsoplossingen en de integratie van technologie in het leerproces sluit naadloos aan bij de doelstellingen van IPON.

Dutch Edtech, een belangrijke speler in de Nederlandse educatieve technologie, zal ons voorzien van diepgaande inzichten en expertise op het gebied van digitale leermiddelen en e-learningoplossingen. Hun betrokkenheid bij IPON zal ongetwijfeld bijdragen aan de verrijking van onze onderwijscommunity.

De Dutch Games Association (DGA) vertegenwoordigt de bloeiende Nederlandse game-industrie. Met hun focus op gamification en educatieve games, zullen ze een waardevolle bijdrage leveren aan de discussies en mogelijkheden op het gebied van leren en onderwijs.

Deze toevoegingen aan ons kennispartnerprogramma versterken IPON’s positie als toonaangevend platform voor onderwijsprofessionals, beleidsmakers en leveranciers die streven naar innovatie in het onderwijs. We kijken ernaar uit om met EEA, Dutch Edtech en DGA samen te werken om de toekomst van het onderwijs vorm te geven.