• 26 January 2022

IPON 2022 komt steeds dichterbij en het belooft een groot feest te worden.

De beursvloer is zo goed als uitverkocht. Hier zullen de meest innovatieve partijen hun product of dienst laten zien. Daarnaast vult de call for papers applicatie steeds voller met goede sessies. Wil je zelf je kennis delen op 1 van de podia van IPON? Schiet dan hier een sessie in. Halverwege februari zullen de sprekers en sessies bekend gemaakt worden.

Influencers spelen een steeds belangrijkere rol in de samenleving van vandaag en dat geldt ook voor het onderwijs. Vandaar kondigen we met veel trots een nieuwe activiteit van IPON aan: Influencers. De precieze invulling zal binnenkort met jullie gedeeld worden, maar verwacht in ieder geval de meest invloedrijke en leuke influencers op IPON 2022! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: De meest innovatieve influencer zal de IPON Influencer Award ontvangen.

De (gratis) registraties lopen in een rap tempo op. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel hier.

In verband met de Covid pandemie zal IPON te allen tijde voldoen aan de regels en richtlijnen van de overheid en het RIVM die op dat moment gelden.
Denk hierbij aan de mogelijke coronacheck bij toegang, desinfectiestations en looproutes. IPON volgt de mededelingen vanuit de overheid op de voet en zullen indien nodig de regels daarop aanpassen. Bekijk voor meer informatie de site van Jaarbeurs Utrecht.

Om alvast in de stemming te komen voor IPON 2022, bekijk je hier de trailer: