• 16 February 2022

Zoals de rest van Nederland hebben we gisteren zeer positief nieuws ontvangen over Corona en de daarbij behorende maatregelen. In het kort: IPON 2022 zal plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht zonder enige beperkingen.

In verband met de Covid pandemie zullen wij als organisatie van IPON te allen tijde voldoen aan de regels en richtlijnen van de overheid en het RIVM die op dat moment gelden om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Na de persconferentie van 15 februari 2022, zien wij een heel zonnige toekomst tegemoet. Ter verduidelijking, zie hier het belangrijkste bericht van Jaarbeurs Utrecht:

We mogen weer open! Op vrijdag 15 februari heeft het kabinet aangekondigd dat Nederland in 3 stappen open kan. Dat betekent dat we onze deuren weer volledig mogen openen en weer grotere groepen gasten kunnen ontvangen. Vanaf 25 februari is het niet meer verplicht om afstand te houden of een mondkapje te dragen. Ook is een coronatoegangsbewijs dan niet langer nodig om de Jaarbeurs te bezoeken.

Het kabinet houdt de komende weken nog wel één maatregel overeind: op plekken binnen waar meer dan 500 mensen bij elkaar komen en geen vaste zitplaats hebben, zoals bijvoorbeeld festivals, moeten bezoekers een negatieve testuitslag kunnen laten zien. Maar dit geldt nadrukkelijk niet voor doorstroomlocaties, zoals beurzen en congressen. 

We vragen je nog wel om je aan de basismaatregelen te houden: blijf thuis bij klachten, was regelmatig je handen en hoest in je elleboog. En houd rekening met elkaar, samen zorgen we voor een veilige omgeving. Wij kijken er naar uit om je weer te mogen ontvangen!

Oftewel, de negatieve testuitslag is op het moment van schrijven, NIET meer nodig.

Wij volgen de mededelingen vanuit de overheid op de voet en zullen indien nodig de regels daarop aanpassen. Heb je vragen rondom dit thema, neem dan gerust contact met ons op via info@ipon.nl. Vind hier alle informatie op jaarbeurs.nl

Heb je je nog niet (gratis) ingeschreven? Dat doe je hier!