DWE-ICT is dé trusted ICT-partner voor het onderwijs

Onze maatschappij verandert razendsnel, en het onderwijs verandert mee. De digitale transformatie die plaatsvindt, zorgt ervoor dat we op een andere manier naar onderwijs moeten kijken. Want hoe creëer je een ICT-omgeving die toegankelijk, flexibel én veilig is? Die klaar is voor de toekomst en waarin kwalitatief onderwijs centraal staat?

Daar zorgen wij voor. We kennen de valkuilen van ICT in het onderwijs en weten precies waar kansen liggen als het aankomt op verbetering van werkprocessen en beveiliging van systemen. Deze kennis combineren we met slimme tools en applicaties om een ICT-landschap te creëren waarbinnen leerlingen, OP en OOP alles vinden wat ze nodig hebben.

Ben je benieuwd welke stappen jij kunt nemen om je onderwijsinstelling klaar te stomen voor de toekomst? Of hoe het is gesteld met de cybersecurity en het veilig houden van je data? Kom langs bij onze stand voor een kop koffie en een Brusselse wafel, dan vertellen we je graag hoe je de basis goed regelt én doen we meteen een Security Scan!